Majatalo Morva

Perinnerikas maatilahotelli Jämsässä

Meillä voit viettää lomasi luonnonrauhassa, järjestää unohtumattomat juhlat ristiäisistä muistotilaisuuksiin ja häihin tai tulla pitämään yrityksesi kokoukset ja virkistyspäivät. Lämminhenkinen maatilahotellimme sijaitsee luonnon keskellä, vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Himoksen laskettelukeskuksesta. Nimensä majatalo on saanut läheisestä Morvan vuoresta, jonne halutessasi viemme sinut ihailemaan keskisuomalaista luontoa.

Majoitusvaihtoehdot

Monipuoliset majoitus-, kokous- ja juhlapalvelut kauniin luonnon keskellä.

Rauha luonnossa

Nauti hiljaisuudesta ja rauhasta aidon luonnon keskellä.

Maukas lähiruoka

Aitoja makuja parhaista kotimaisista raaka-aineista.

Elämykset

Luontoon, melontaretkelle, näköalatorniin vai paljuun tähtien alle?

Monipuoliset palvelut yrityksille

Toimivat tilat, yksilöllinen palvelu, maukas lähiruoka ja maaseudun rauha ovat onnistuneen koulutus- tai virkistyspäivänne takeena. Tiloissamme järjestyy kokoukset ja koulutukset jopa 30 hengelle. Tarjoamme käyttöönne AV-välineet, WLAN-yhteyden, salin ja kabinetin. Rakennamme teille tarpeidenne mukaisen paketin yksittäisestä kokouksesta aina monipäiväiseen koulutuskokonaisuuteen tarjoiluineen, illanviettoineen ja oheispalveluineen.

Tutustu yrityspalveluihin

Perinteikäs juhlapaikka

Tunnelmallinen maatilahotellimme tarjoaa upeat puitteet erilaisten juhlien järjestämiseen. Vuosien kokemuksella järjestämme syntymäpäivät, ristiäiset, häät ja muut tilaisuudet toiveidenne mukaisesti. Juhlatilamme ovat muokattavissa sopivaksi miljööksi niin intiimiin perhejuhlaan kuin isompaankin tilaisuuteen. Keittiössämme valmistuu alusta alkaen parhaista kotimaisista raaka-aineista juhlanne kruunaavat herkulliset, monipuoliset ja laadukkaat tarjottavat.

Lue lisää juhlapalveluista