Luonto kesällä

Upea luontomme on aina avoinna kaikille. Kauniissa maalaismiljöössämme ja aidon luonnon keskellä voit unohtaa arjen kiireet.  Maastomme on vaihteleva ja mielenkiintoinen: jylhä Morvan vuori tarjoaa upeita maisemia niin rauhalliseen vaelteluun kuin aktiiviselle liikkujalle. Sen yli kiertää 10 km ja 14 km lenkit, ja  huipulle pääset kävellen, pyöräillen kuin autolla.

Kolmen kilometrin säteellä majatalosta löytyy yhteensä peräti kolme tulipaikkaa: Laavu Myllyjärven rannalla, laavu Morvan näkötornilla sekä kota vuoren takana. Laavumme ovat käytettävissänne vapaasti. Me pidämme laavut kunnossa, ja huolehdimme sinne puut. Pidä sinä luonto siistinä omalta osaltasi, jotta me kaikki voimme nauttia siitä.

Tilauksesta voimme toimittaa lisäpalveluja toiveidenne mukaan: voimme järjestää esimerkiksi kahvituksia ja ruokailuja tulipaikoille vuodenajasta riippumatta, voitte osallistua ohjatuille luontoretkillemme tai lähteä järviseikkailulle ihastelemaan maisemia lautalta käsin. Majatalossamme vierailun ajaksi meiltä löytyy myös välineitä lainaksi monenlaiseen touhuun: voit kokeilla esimerkiksi sauvakävelyä, kalastusta, melomista ja pihapelejä.