Metso-hyvinvointipolku

Aivan hotellimme nurkalta pääset Metso-hyvinvointipolulle. 1,8 km mittainen reitti on varustettu runsailla opasteilla. Polkuun sisältyy erilaisia toimintapisteitä, joissa on monenlaisia opastettuja virkistysharjoituksia. Reitti kulkee niin esteettömässä maastossa, että myös liikuntarajoitteisilla ja jopa pyörätuolia käyttävillä on mahdollisuus osallistua. Tarvittaessa pari vaikeakulkuisemmassa maastossa kiertävää pistettä on mahdollista jättää väliin.

Hyvinvointipolku on maksuton ja jokamiehenoikeudella avoin kaikille luonnonrauhaa kaipaaville, eikä edellytä muiden palveluidemme käyttämistä tai ostamista. Autosi saat jättää pysäköintipaikallemme, jossa on polun lähtöpaikka. Halutessasi voit tilata meiltä esimerkiksi eväitä tai vaikkapa oppaan retkellesi.

Maksuton ja kaikille avoin

Soveltuu myös liikuntaesteisille

Maa- ja metsätalousministeriön rahoittama Hyvinvointipolku-hanke on Suomen Metsäkeskuksen ja Tapio Oy:n yhteistyössä kehittämä konsepti, jonka tarkoitus on johdattaa metsään menijä hyvinvoinnin ja aistien avaamisen äärelle. Hyvinvointipolkujen tavoitteena on, että luontomatkailija löytäisi helposti palvelujen läheltä hyvinvointia tuottavan polun monimuotoisessa metsäluonnossa.