Majatalo

Majatalo

Majatalon päärakennuksessa on majoitustilaa yli 30 hengelle kahden ja neljän hengen tunnelmallisissa huoneissa. Kaikki huoneet on varustettu omalla kylpyhuoneella, osassa huoneista on myös televisio. Myös neljän hengen huoneeseen on mahdollista saada yksi lisävuode eli majoittuminen onnistuu tarvittaessa isommankin perheen tai porukan kanssa. Neljän hengen huoneissa on omat sisäänkäynnit, ja toiseen huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan.

 

Aamiainen, liinavaatteet, pyyhkeet ja saunan käyttö sisältyvät aina huoneen hintaan. Päärakennuksen pihassa on paikkoja myös karavaanareille. Karavaanaripaikan hintaan kuuluu sähköt sekä vessan ja suihkun käyttö päärakennuksessa. Pyydä tarjous haluamistasi lisäpalveluista kuten aamiaisesta tai saunomisesta!

Päärakennus

  • Majoitustilat noin 35 hengelle
       12 kahden hengen huonetta
       2 neljän hengen huonetta, joista 1 lemmikkihuone
  • Kaikissa huoneissa wc:t,suihkut sekä televisiot.
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet valmiina
  • Aamiainen ja saunan käyttö sisältyvät hintaan
  • Pihassa neljä paikkaa karavaanareille 

Hinnasto

Yhden hengen huone 75 €/yö 
Kahden hengen huone  95 €/yö 
Neljän hengen huone 155 €/yö 
Lisävuode  30 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä
Aamiainen erikseen 12 €/aikuinen ja 6 €/lapsi (3–12 v.)

Sesonkihinnasto: Nesteralli, Finnmetko ja Iskelmäfestivaalit
Yhden hengen huone 85 €/yö
Kahden hengen huone 110 €/yö
Neljän hengen huone 175 €/yö
Lisävuode 35 €/yö
Lemmikkimaksu 10 €/yö
Karavaanipaikka 28 €/yö/4 hlöä

Varaa mökki

Puh: +358 40 828 2581
@: majatalo@morva.fi


 

Varausehdot

Varausmaksu
Majoituksen varausmaksu on 50 % majoituksen hinnasta. Varausmaksu on maksettava 7 vrk kuluessa varauksen tekemisestä. Tilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 100 € tai 300 €.

Peruutusehdot
Peruutusmaksuna perimme 50 % kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varatun majoituksen alkamista. Sairastapauksissa on esitettävä sairaustodistus. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Avain
Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 14 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimen saat Morvan majatalosta, minne se tulee myös lähtöpäivänä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivousehdot
Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen varauksen yhteydessä. Siivouksen hinta on 50 €/mökki. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Mikäli siivousta ei ole tilattu, veloitamme siivoamattomasta mökistä erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto
Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Majatalo Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Mökin varustukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut
Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Ei lemmikkieläimiä muualle kuin lemmikkihuoneeseen.

Huomautukset
Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Majatalo Morvan henkilökunnalle.

Varaa majoitus

Käytä lomaketta tai soita suoraan numeroon +358 14 764 142.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.