Lammenranta

Lammenranta

Lammenranta nimensä mukaisesti sijaitsee oman lammen rannalla, kuitenkin aivan päärakennuksen läheisyydessä. Pulahda uimaan tai narraa ahvenia laiturilta! Kaksikerroksisessa hirsimökissä on mukavat tilat: alakerrassa keittiö, olohuone, saunatilat ja wc, yläkerrassa makuutilat 5+1 hengelle. Liinavaatteet pedattuna ja pyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan.

Tilavalla terassilla kestität isommankin seurueen. Avaralle pihalle on mukava viritellä vaikka sulkapallo- tai Mölkky-kisat. Lammenranta sopii erinomaisesti kokouksien tai illanviettojen pitämiseen jopa 15 hengelle. Mökin terassilla on palju, jonka erillistä korvausta vastaan saatte käyttöönne vierailunne ajaksi. Lemmikkejä emme ikävä kyllä voi allergiasyistä majoittaa Lammenrantaan.

Varustukseen kuuluu myös kuivauskaappi.

 

Illanvietto

Lammenrannassa järjestät mukavan illanvieton niin perhepiirissä, ystävien kesken kuin työporukallekin. Vietä mukava ilta saunomisen, uimisen, grillaamisen ja pihapelien merkeissä. Tarjoiluistakin huolehdimme tietysti toiveidenne mukaan! Kauttamme järjestyy myös monenlaista mukavaa oheisohjelmaa, tutustu esimerkiksi lauttaretkeen tai maalaisolympialaisiin.

Hinnasto

Vuorokausi 140€/2hlö, 160€/4hlö, 180€/6hlö
Viikko 700 €
Aamiainen erikseen 12 €/aikuinen ja 6 €/lapsi (3–12 v.)
Majoituksen yhteydessä paljun käyttö 80 €/ilta, 100€/2 iltaa.
Illanvietto max. 15 henkeä: 200 €/ilta.

Sesonkihinnasto: Nesteralli, Finnmetko ja Iskelmäfestivaalit
Vuorokausi 200€/2hlö, 240€/4hlö, 260€/6hlö

Varaa mökki

Puh: +358 40 828 2581
@: majatalo@morva.fi

 


 

Varausehdot

Varausmaksu
Majoituksen varausmaksu on 50 % majoituksen hinnasta. Varausmaksu on 7 vrk kuluessa varauksen tekemisestä. Tilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 100 € tai 300 €

Peruutusmaksu
50 % kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varattua päivämärää. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot
Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Majatalo Morvalle. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Sairastumisista esitettävä sairaustodistus.

Avain
Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 14 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimen saat Morvan majatalosta, minne se tulee myös lähtöpäivänä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivousehdot
Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen varauksen yhteydessä. Siivouksen hinta on 50 €/mökki. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Mikäli siivousta ei ole tilattu, veloitamme siivoamattomasta mökistä erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto
Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Majatalo Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Mökin varustukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut
Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Ei lemmikkieläimiä

Huomautukset
Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Majatalo Morvan henkilökunnalle.

Varaa Lammenranta

- Kokoukset
- Illanvietot
- Pikkujoulut
- Polttarit
- TYHY
- Pienet juhlat

Käytä lomaketta tai soita suoraan numeroon +358 40 828 2581.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.