Rantamökki

Rantamökki

Rantamökki on viihtyisä ja kodikas mökki Myllyjärven rannalla, omassa rauhassa niemen kärjessä. Naapureita ei näköetäisyydellä ole ensimmäistäkään, vaikka matkaa majatalon päärakennukseen Rantamökiltä on vain 900 metriä. Yksitasoisessa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, olohuone, sauna, wc ja kaksi makuuhuonetta. Varustukseen kuuluu myös televisio ja radio.

Olohuoneen tunnelmallisessa takassa paistat makkarat sadesään tai vilun yllättäessä, pihan grillikatoksessa on kattava varustelu vaikka muurinpohjalettujen tai paellan paistamiseen. Tilava veranta, avara piha, lapsiystävällinen uimaranta sekä soutuvene ja pelastusliivit mahdollistavat ulkoaktiviteetit moneen makuun. Rantamökin vuokrahintaan sisältyvät liinavaatteet pedattuna tuovat lomailuusi huolettomuutta. Lemmikkejä ei allergiasyistä valitettavasti ole mahdollista tuoda Rantamökille.

Illanvietto

Rantamökissä järjestät mukavan illanvieton niin perhepiirissä, ystävien kesken kuin työporukallekin. Vietä mukava ilta saunomisen, uimisen, grillaamisen ja pihapelien merkeissä. Tarjoiluistakin huolehdimme tietysti toiveidenne mukaan! Kauttamme järjestyy myös monenlaista mukavaa oheisohjelmaa, tutustu esimerkiksi lauttaretkeen tai maalaisolympialaisiin.

Hinnasto

Vuorokausi 120€/2hlö, 150€/4hlö
Viikko 650 €
Aamiainen erikseen 12 €/aikuinen ja 6 €/lapsi (3–12 v.)

Sesonkihinnasto: Nesteralli, Finnmetko ja Iskelmäfestivaalit
Vuorokausi 200€/2hlö, 240€/4hlö

Varaa mökki

Puh: +358 40 828 2581
@: majatalo@morva.fi


 

Varausehdot

Varausmaksu
Majoituksen varausmaksu on 50 % majoituksen hinnasta. Varausmaksu on 7 vrk kuluessa varauksen tekemisestä. Tilaisuuksien varausmaksu on tilaisuuden koosta riippuen 100 € tai 300 €

Peruutusmaksu
50 % kokonaishinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen varattua päivämärää. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Peruutusehdot
Peruutuksesta on aina ilmoitettava viipymättä Majatalo Morvalle. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Sairastumisista esitettävä sairaustodistus.

Avain
Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 14 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimen saat Morvan majatalosta, minne se tulee myös lähtöpäivänä palauttaa. Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Siivousehdot
Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen varauksen yhteydessä. Siivouksen hinta on 50 €/mökki. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä. Mikäli siivousta ei ole tilattu, veloitamme siivoamattomasta mökistä erillisen siivousmaksun 100 €/mökki.

Irtaimisto
Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Majatalo Morvalle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Liinavaatteet ja pyyhkeet
Mökin varustukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet.

Polttopuut
Mökin hintaan sisältyy polttopuut.

Ei lemmikkieläimiä

Huomautukset
Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Majatalo Morvan henkilökunnalle.

Varaa majoitus

Käytä lomaketta tai soita suoraan numeroon +358 14 764 142.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.