Yrityspalvelut

Kokouksista juhliin, majoituksesta illanviettoon

Maalaishotellimme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Toimivat tilat, yksilöllinen palvelu, maukas lähiruoka ja maaseudun rauha ovat onnistuneen koulutus- tai virkistyspäivänne takeena. Tiloissamme järjestyy kokoukset ja koulutukset jopa 30 hengelle. Käyttöönne tarjoamme AV-välineet, WLAN-yhteyden, salin ja kabinetin.

Palaverien jälkeen on mukava siirtyä vaikkapa Lammenrantaan työhyvinvointia parantamaan esimerkiksi saunomisen ja paljuilun sekä ohjelmapalveluidemme, kuten maalaisolympialaisten, merkeissä. Majoituskapasiteettia tilaltamme löytyy kaikkiaan noin viidellekymmenelle hengelle, joten yötä vasten ei tarvitse kotiinkaan lähteä matkaamaan.

Myös erilaiset yritysjuhlat järjestämme kanssanne ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä teille tarpeidenne mukainen kokonaisuus, onpa kyse yksittäisestä kokouksesta, virkistysiltapäivästä tai monipäiväisestä koulutuskokonaisudesta tarjoiluineen, illanviettoineen ja oheispalveluineen.

30 henkilölle

WLAN-yhteys

Sali ja kabinetti