Kokoukset

Olipa suunnitelmissanne muutaman tunnin palaveri tai useamman päivän koulutuskokonaisuus, me Morvassa järjestämme teille tarpeidenne mukaiset palvelut.  Kokoustilaan sopii mukavasti 30 henkilöä. Tilassa käytössänne on AV-välineet ja WLAN-yhteys. Ruokailu ja kahvit kokouksen aikana järjestyvät joko kokoustilassa tai kokoustilan viereisessä salissa, jonne katamme tarjottavat valmiiksi tilauksenne mukaan sovittuna aikana. Päiväkokouksen hinta on alkaen 30 €/hlö, joka sisältää kokoustilan ja -välineet, lounaaksi keiton tai kiusauksen, yhdet kahvit makean kahvileivän kanssa sekä kokousjuomaksi Morvan kotimehun ja veden.

AV-välineet

WLAN-yhteys

Ruokailumahdollisuus

Kokousjuomat sisältyvät hintaan

Hinta alk. 30 €/hlö

Majoitusmahdollisuus

Useamman päivän kokousvieraille tarjoamme majoituksen päärakennuksessamme. Kokouspaketteihin sisältyy kokoustilan ja -välineiden sekä kokousjuomien (Morvan kotimehu ja vesi) lisäksi majoitus kahden hengen huoneessa (1 hh lisämaksusta), liinavaatteet ja päärakennuksen saunan käyttö sekä täysihoitoateriat.

Täysihoitoateriat

Saunan käyttö sisältyy hintaan

Illanvietto

Illanviettoon Morvasta löytyy monenlaisia mahdollisuuksia. Kysy tarjous kokouksen yhteyteen esimerkiksi saunomisesta ja paljusta Lammenranta-mökillä tai valitse jokin ohjatuista ohjelmistamme tai retkistämme, kuten maalaisolympialaiset tai opastettu kävelyretki Morvan-vuoren jylhiin maisemiin.

Rantasauna paljulla tai ilman

Monipuoliset oheispalvelut